Call Out My Name-The Weeknd ~~ 呼唤我的名字 [320K/MP3]-极品下载论坛 - Down512.COM

极品下载论坛

搜索

[新歌速递] Call Out My Name - The Weeknd ~~ 呼唤我的名字 [320K/MP3]

4万

5万

18万

管理员

楼主

Call Out My Name - The Weeknd

We found each other
  我们遇见彼此
  I helped you out of a broken place
  我带你逃离心碎之地
  You gave me comfort
  你让我感到安慰
  But falling for you was my mistake
  但是我心沉沦于你 这是我的错
  I put you on top, I put you on top
  我将你放在我心头 无可取代
  I claimed you so proud and openly
  我对你敞开心扉 坦言我对你的爱
  And when times were rough, when times were rough
  即使眼下时刻艰难 即使眼下阻碍重重
  I made sure I held you close to me
  我也一定会紧紧抱住你 将你守护
  So call out my name (call out my name)
  所以就呼唤我的名字(呼唤我的名字)
  Call out my name when I miss you
  呼唤我的名字 在我思念你的时候
  So gently, I want you to stay (I want you to stay)
  轻柔地吐露 我希望你可以留下(留在我身边)
  I want you to stay even though you don't want me
  我希望你可以留下 即使你并不渴望着我
  Girl, why can't you wait (why can't you wait me)
  女孩 为何你不愿再等待(再为我等待一下)
  Girl, why can't you wait until I fall out of love
  女孩 为何你不能够再等待一下 直到我不再爱你
  Won't you call out my name (call out my name)
  你不愿呼唤我的名字(呼唤我的名字)
  Girl, call out my name and I'll be on my way
  女孩 只要你呼唤我的名字 我就会转身离开
  I'll be on my--
  我就会转身
  I said I don't feel nothing, baby, but I lied
  我说我对你没有感觉 但是 那不过我的谎言
  I almost caught a piece of myself for your life
  我的心中已然有一部分归属于你
  Guess I was just another pitstop
  我想我也只是你生命中短暂停留之处
  Til' you made up your mind
  直到你下定决心离去
  You just wasted my time
  为你我荒废了时光
  You're on top
  只为将你放在心尖
  I put you on top
  将你放在心中第一的席位
  I claimed you so proud and openly, babe
  我对你敞开心扉 坦言我对你的爱
  And when times were rough, when times were rough
  即使眼下时刻艰难 即使眼下阻碍重重
  I made sure I held you close to me
  我也一定会紧紧抱住你 将你守护
  So call out my name (call out my name baby)
  所以就呼唤我的名字(呼唤我的名字)
  So call out my name when I miss you
  呼唤我的名字 在我思念你的时候
  So gently, I want you to stay (I want you to stay)
  轻柔地吐露 我希望你可以留下(留在我身边)
  I want you to stay even though you don't want me
  我希望你可以留下 即使你并不渴望着我
  Girl, why can't you wait (Girl, why can't you wait until I)
  女孩 为何你不愿再等待(再为我等待一下 直到我)
  Girl, why can't you wait until I fall out of love
  女孩 为何你不能够再等待一下 直到我不再爱你
  Baby call out my name
  女孩 只要你呼唤我的名字
  Say, call out my name baby
  女孩 只要你呼唤我的名字
  Girl, call out my name and I'll be on my way girl
  女孩 只要你呼唤我的名字 我就会转身离开
  I'll be on my--
  我就会转身
  On my way
  转身离开你
  On my way
  放下对你的爱
  On my way
  转身离去
  On my way
  不再回头
  On my way
  转身离去
  On my way
  不再犹豫
  On my way
  转身离去
  On my way
  不再留恋
  On my way
  转身离去
  On my way
  不再迟疑
  On my way
  转身离去
---------------------------------------------------------------------------------
下载地址320K/MP3:     https://winder.pipipan.com/fs/650393-242827839

找歌不易,有闲钱的大佬请打赏碎银一二!

ღ谢谢ღ 祝您开心快乐、事业有成发大财!

ღ谢谢ღ

新手上路

沙发
顶!良心好贴!!特地注册谢谢楼主~

新手上路

板凳
真好听,谢谢老大的分享,这个论坛会常来的

4万

5万

18万

管理员

地板
tskssh 发表于 2018-5-31 05:42
真好听,谢谢老大的分享,这个论坛会常来的

论坛必将因你而更精彩!!!!

超级版主

悲情男嗓~呼唤我的名字

新手上路

非常感谢 找半天了

4万

5万

18万

管理员

坚持顶帖一百年不动摇!极品下载论坛不走平凡路。

中级会员

高级会员

黑暗的头像

注册会员

只有在这能找到喜欢的歌,谢谢楼主