The Corrs-Breathless ~~ 动感节奏 慢慢上瘾 独家提供 [320K/MP3]-极品下载论坛 - Down512.COM

极品下载论坛

搜索

[极品首发] The Corrs - Breathless ~~ 动感节奏 慢慢上瘾 独家提供 [320K/MP3]

4万

5万

18万

管理员

楼主

The Corrs - Breathless ~~ 动感节奏 慢慢上瘾 独家提供 - 极品下载论坛首发 - 推荐试听下载
128K低品质试听

《Breathless》
激情燃烧

Sung By \"The Corrs\"
可儿家族演唱

Go on, go on
来吧 来吧
Leave me breathless
让激情燃烧
Come On
来吧
The daylight\'s fading slowly
夜色渐晚
But time with you is standing still
与你相伴的时光依旧清晰
I\'m waiting for you only
你是我唯一等待的人
The slightest touch and I feel weak
最轻柔的爱抚就让我目眩神迷
I cannot lie, from you I cannot hide
我无法说谎 我无法隐藏
And I\'m losing will to try
我丧失了尝试的意愿
Can\'t hide it, can\'t fight it
无法隐藏 无法抗拒
So go on, go on, come on leave me breathless
那么来吧来吧 让激情燃烧
Temp me, tease me, until I can\'t deny
诱惑我 挑逗我 直到我无法抗拒
This lovin\' feeling
爱就是这般感受
Make me long for your kiss
让我渴求你的吻
Go on, go on, yeah
来吧 来吧
Come on
来吧
And if there\'s no tomorrow
如果没有明天
And all we have is here and now
我们享有当下
I\'m happy just to have you
很高兴有你相伴
You\'re all the love I need somehow
你就是我需要的爱
It\'s like a dream
如同一场美梦
Although I\'m not asleep
尽管我还不清醒
And I never want to wake up
但我不愿醒来
Don\'t lose it, don\'t leave it
不想失去这感觉 别离开
So go on, go on, come on leave me breathless
Temp me, tease me, until I can\'t deny
爱就是这般感受
让我渴求你的吻
Go on, go on, yeah
来吧 来吧
Come on
来吧
And I can\'t lie
我无法说谎
From you I cannot hide
我无法隐藏
And I\'ve lost my will to try
我丧失了尝试的意愿
Can\'t hide it
无法隐藏
Can\'t fight it
无法抗拒
爱就是这般感受
让我渴求你的吻
Go on, go on, come on leave me breathless
来吧来吧 让激情燃烧
Go on, go on, come on leave me breathless
来吧来吧 让激情燃烧
来吧来吧 让激情燃烧
Go on, go on
来吧来吧
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
下载地址320K/MP3:   
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

找歌不易,有闲钱的大佬请打赏碎银一二!

ღ谢谢ღ 祝您开心快乐、事业有成发大财!

ღ谢谢ღ

论坛元老

沙发
感谢分享~!

1万

论坛元老

板凳
谢谢分享

1万

论坛元老

地板
不求盖楼惊天下,但求顶帖动世人!极品下载论坛太上档次了!

论坛元老

谢谢分享

论坛元老

动感节奏 慢慢上瘾

中级会员

NCBI名称

高级会员

upupupupupupupupupupup

金牌会员

谢谢分享

中级会员

啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊